Home

Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste - asiakasrekisteri - KAS asunno

  1. Rekisteriseloste - asiakasrekisteri. 1. Rekisterinpitäjä. KAS asunnot Oy (y-tunnus: 1656611-3) Toinen linja 14, 00530 Helsinki Puh
  2. S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri. TIETOSUOJASELOSTE (25.5.2018 alkaen) Euroopan Unionin yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679, artiklat 12, 13, 14 ja 19. 1. Rekisterinpitäjä
  3. REKISTERISELOSTE. Tiedot päivitetty 21.1.2019. If Skadeförsäkring AB (publ), jota edustaa Suomessa If Vahinkovakuutus Oyj If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliikkeen asiakasrekisteri
  4. Rekisteriseloste - Asiakasrekisteri. Rekisteriseloste - markkina.net verkkokauppa. Rekisteriseloste - Tapahtumatietopalvelu eli TATI

Rekisteriseloste / Asiakasrekisteri - PPO-Elektroniikka - Tarjoamme laadukkaita ammattielektroniikkaratkaisuja 38 vuoden kokemuksella

Työllisyyspalveluiden asiakasrekisteri Kaupunginkanslia / Elinkeinojohtaja. 1 (3). 6. Rekisterin tietosisältö. 7. Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset. Rekisteriseloste. 2 (3) Rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä. Nimi: Aarikka Oy Osoite: Kuninkaanväylä 37, 20320 Turku Puhelin: 050 51111 329 Y-tunnus 3. Rekisterin nimi. Aarikan markkinointi- ja asiakasrekisteri

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekister

  1. Rekisteriseloste on Suomessa vuonna 1999 voimaan tulleen ja vuoden 2018 lopussa kumotun henkilötietolain (523/1999) mukainen, henkilörekisterinpitäjältä edellyttämä asiakirja, jossa kerrottiin muun muassa rekisterinpitäjän yhteystiedot..
  2. 3 Rekisteriseloste 1 (5) 1 REKISTERIN NIMI Rekisterin nimi on kotona asumisen tuki tulosyksikön asiakasrekisteri. 5 Rekisteriseloste 3 (5) Vuoden 2011 alusta kotihoidon asiakkaiden hoito- ja..
  3. Asiakasrekisterin rekisteriseloste. 1.REKISTERINPITÄJÄ. EuroPark Finland Oy, 1544350-9 PL 800 00101 3.REKISTERIN NIMI. Asiakasrekisteri. 4.henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste: Sanoma Media Finland Oy Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi ja Puutarha.net: Osa palveluista on vapaasti käytettävissä, osa vaati rekisteröitymisen 1 Rekisterin nimi OUTI-kirjastojen asiakasrekisteri. Koha-kirjastojärjestelmä Koha-verkkokirjasto Tietokannan käsittelyyn tarkoitetut työkalut Sotu-siilo (erillinen rekisteriseloste) Rekisteriseloste. Urheiluhallit Oy asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta mikäli päätät näin, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan.. Rekisteriseloste. Tokmanni Oy Asiakasrekisterin tietosuojaseloste ja informointiasiakirja. Rekisterinpitäjä Tokmanni Oy, Isolammintie 1, 04600 MÄNTSÄLÄ Puhelin: +358 20 778 2000

3 Rekisterin nimi. Edita Publishing Oy:n asiakasrekisteri. 4 Määritelmät. Tietosuojaselosteessa on käytetty seuraavia termejä ja niiden synonyymej Rekisteriseloste Nopeet (Wormhole Oy) ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 Rekisterinpitäjä Rekisterin rekisterinpitäjä on Wormhole Oy (y-tunnus 2820318-4)..

HENKILÖTIETOLAIN MUKAINEN REKISTERISELOSTE Rekisterin ylläpitäjä. Rekisterin nimi. Jerone Group Oy asiakasrekisteri. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Bonnier Business Forumin asiakasrekisteri. Rekisteriseloste koskee sellaisten luonnollisten henkilöiden henkilötietojen käsittelyä, jotka toimeensa tai virkatehtäväänsä liittyen - hoitavat.. 0.00 € 0 Menu. Rekisteriseloste. Home>. Rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä

Rekisteriseloste - Asiakasrekisteri - Markkinanett

  1. Aasa Oy:n asiakasrekisteri 25.05.2018 (jäljempänä Rekisteri). Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään Rekisterinpitäjän asiakkaan suostumuksella..
  2. Rekisteriseloste. Fokus Media Finland Oy:n asiakas- ja yritysrekisteri. i. Asiakasrekisteri. 2. Yhteystiedot rekisteriasioissa. Sähköposti: asiakasrekisteri@fokusmedia.fi
  3. Henkilötietolain (523/99) 10 ja 24 §:n mukainen rekisteriseloste. 3. Rekisterin nimi Us-Parts Finn-Am Oy:n asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Rekisterin sisältämiä tietoja..

Rekisteriseloste / Asiakasrekister

Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste: Sanoma Media Finland Oy Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi ja Puutarha.net: Osa palveluista on vapaasti käytettävissä, osa vaati rekisteröitymisen Medialähetys Sanansaattajien asiakasrekisteri sisältää perustiedot, kuten nimi- ja osoitetiedot Tietosuoja- ja rekisteriseloste kertoo tarkemmin, mitä tietoja rekisteriin tallennetaan ja miten..

AKIRO Oy:n asiakasrekisteri. 4. Rekisterin käyttötarkoitus. Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä.. RealParts Oy:n asiakasrekisteri. Asiakasrekisteri muodostuu seuraavista tiedoista: Tilauksista kerättävät yhteystiedot: Tilauksen yhteydessä, tilausten käsittelyssä ja toimittamisessa tarvittavat tiedot Rekisteriseloste. Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen Aloitussivu. Rekisteriseloste. RekisteriselosteJan Lundström2019-06-25T15:22:30+03:00. Swappie Oy:n asiakasrekisteri. 2. Rekisterinpitäjä

Rekisteriseloste - Aarikk

Rekisteriseloste - Wikipedi

  1. Verkkokaupan asiakasrekisteri sisältää enintään seuraavat tiedot asiakkaista REKISTERISELOSTE (Henkilötietolaki 10 §). 1. REKISTERINPITÄJÄ
  2. Avointyopaikka.fi -palvelun rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä. Sanoma Media Finland Oy:n asiakasrekisteri / Avointyopaikka.fi. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §. 1. Rekisterinpitäjä. E. S. Lahtinen Oy Y-tunnus: 0181176-1 Kouranasematie 46 61160 Koura

Rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä. Ekoeriste Oy Hemmintie 4 45720 Kuusankoski. Ekoeriste Oy:n asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Rekisteriseloste. Apteekkishop C/o itäkeskuksen apteekki asiakasrekisterin Rekisterin nimi on ApteekkiShop asiakasrekisteri. 3 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Rekisteriseloste. Rekisterin pitäjä VK Store Oy. Koskinen Jussi-Pekka. Rekisterin Nimi. VK Store Oy asiakasrekisteri. Tietojen käyttötarkoitus Etusivulle. rekisteriseloste. Tietosuojaseloste 9.5.2018. Rekisterinpitäjä SB Ecommerce Group Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: Etu- ja sukunimi Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste. Tietoja käytetään asiakassuhteitten hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, asiakasviestintään, markkinoinnin suunnitteluun ja..

Rekisteriseloste. Kotona asumisen tuki tulosyksikön asiakasrekisterin..

EuroPark - Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Avara Oy:n Markkinointirekisteri sekä Vuokraus- ja asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. Henkilötietoja voidaan käsitellä suoramainonnan, markkinoinnin, mielipide.. Nimi: Heli Kemppainen. Yhteystiedot: 044 785 3119. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 §. Laatimispvm: 26.10.2007. 3. Rekisterin nimi. Asiakasrekisteri Kortix

Lammin Betoni Oy Asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. asiakastietojen rekisteröinti, asiakkaiden osoitteenmuutosten ja muiden asiakastietojen muutosten (esim. yhteyshenkilöiden.. Tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä. Marja Kurki Oy:n asiakasrekisteri. Rekisterin pitämisen peruste Sotkan asiakasrekisteri - Rekisteriseloste. Asiakkaiden henkilötietoja kerätään asiakasrekisteriin eri palveluiden yhteydessä. Tästä rekisteriselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään Rekisteriseloste. CAP-Group Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.6.2014

Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste: - Talovertail

Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 679/2016) mukainen rekisteriseloste. Rekisterinpitj. Kouvolan Asunnot Oy Y-tunnus: 0512766-8 Kauppamiehenkatu 4, 45100 Kouvola Rekisteriseloste helposti netistä. Kilpailutamme yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja rahoittajia. Rekisteriseloste. Rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laatimispvm 23.5.2018 Rekisteriseloste on nähtävissä Salon Seudun Sanomien asiakaspalvelussa, Örninkatu 14, sekä sss.fi-verkkopalvelussa. 3. Rekisterin nimi. TS-Yhtymän asiakasrekisteri REKISTERISELOSTE. REKISTERINPITÄJÄ. Lakeuden Matkat Oy Y-tunnus 0668156-4 Tarjusojantie 15 90440 Kempele. Lakeuden Matkat Oy on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien.. New Organics Oy:n asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. Henkilötietoja käsitellään asiakkuuteen ja asiakkuuteen verrattavissa olevaan muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan..

Microsoft Word - OUTI-kirjastojen asiakasrekisteri_Rekisteriseloste

3 Rekisterin nimi. Granon asiakasrekisteri. 4 Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus Sun Sauna etusivu Rekisteriseloste. 1. REKISTERINPITÄJÄ. Sun Sauna asiakasrekisteri. 4. oikeusperusta ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Rekisterin nimi on a) Martelius Exhaust Oy Asiakasrekisteri b) Martelius Exhaust Oy Markkinointi- ja viestintärekisteri. 3 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. Henkilötietoja käsitellään tarkoituksissa, jotka.. Rekisteriseloste. Rekisterin pitäjä. Jääkenttäsäätiö Nordenskiöldinkatu 11-13 00250, Helsinki Rekisterin nimi. Helsingin Jäähallin kirpputorin asiakasrekisteri. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Kirjaverkko.fi -asiakasrekisteri

Munax Oy:n asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä. Asiakasrekisteri koostuu useammasta pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaan kootusta erillisestä rekisteristä 3. Rekisterin nimi. Sanoma Media Finland Oy:n / Nelonen Median asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varte Sanoma media finland oy rakentaja.fi, omataloyhtiö.fi ja puutarha.net: asiakasrekisteri tietosuojakuvaus. 1. Rekisterinpitäjä Rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä. IKI-Kiuas Oy Y-tunnus: 2042076-6. 3. Rekisterin nimi. Markkinoinnin asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 3 REKISTERIN NIMI. Mehiläisen asiakasrekisteri. 4 henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Huuto.net -verkkopalvelun asiakasrekisterin rekisteriseloste. Huuto.net -verkkopalvelun asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. 2. Rekisterin nimi. Pelastusarmeijan kirpputorien sähköinen kanta-asiakasrekisteri Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. 1 Rekisterinpitäjä. 3 Rekisterin nimi. Kiinteistömaailma Oy:n (jäljempänä Kiinteistömaailma) asiakasrekisteri Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Asiakkaiden henkilötietoja kerätään asiakasrekisteriin eri palveluiden yhteydessä. Tästä rekisteriselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään.. Rauplan Oy:n asiakasrekisteri. 4. Rekisterin käyttötarkoitus. Henkilötietoja käsitellään laskutukseen, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin

Asiakasrekisteriseloste - Urheiluhallit

Rekisteriseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 §. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen Rekisterin nimi on FINMANI / Fin Kauppahuone OY:N asiakasrekisteri Rekisteriseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 §. Laatimispäivä 27.1.2012. 3. Rekisterin nimi. Apteekkini.fi asiakasrekisteri

Rekisterin nimi TS-Yhtymän asiakasrekisteri4. Henkilötietojenkäsittelyn tarkoitusHenkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisissa tarkoituksissa, kuten• asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito.. Tietosuojaseloste. Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. 3. Rekisterin nimi. GoGolfin Oy:n asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Jos spämmäät, ole edes rehellinen. Nyt täysin CC-0 -lisenssillä oleva rekisteriseloste jokaiselle spämmääjälle Mutta vasta, kun rekisteriseloste on kunnossa. Jos spämmäät, ole edes rehellinen

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Rekisterin pitäjä. Rekisterin nimi. Phoenix Contact Oy:n asiakasrekisteri Rekisteriseloste. Rs store finlandin asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterin nimi on RS STORE FINLAND:in asiakasrekisteri. 3 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus.. Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ. Taitonetti Oy:n asiakasrekisteri. Rekisterin pitämisen peruste Rekisteriseloste. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioista vastaava taho Nethos Oy, Lautatarhankatu 10, 00580 Helsinki asiakaspalvelu@raha.fi Asiakasrekisteri. Henkilötietolain (523/1999) 10§ mukainen rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä. Rekisterin nimi. Tietokeskuksen asiakasrekisteri. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriseloste Tokmann

Huvia uutisia Linnanmäeltä -uutiskirjeen rekisteriseloste. 1. Rekisterin nimi Linnanmäen kuluttajauutiskirjeen asiakasrekisteri. 2. Rekisterin pitäjä Lasten Päivän Säätiö sr / Linnanmäki.. 3. Rekisterin nimi JPM Kaluste Oy:n asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten: - asiakassuhteen hoitaminen ja.. Kotipizza Oyj asiakasrekisteri. Rekisterin käyttötarkoitus. Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen..

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Edit

Tietosuoja- ja rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä. 3. Rekisterin nimi. CRAMON ASIAKASREKISTERI. Myynnin ja markkinoinnin asiakasrekisterit Rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä. Maxtex Oy / Dopp Y-tunnus: 1615285-0 Yrjönkatu 21, 00100 Helsinki Asiakasrekisteri. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. Uutiskirjeen lähettäminen asiakkaille Tietosuojaseloste Asiakasrekisteri. Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen artikla 13 ja 14) ja seloste Hovisepät Oy Asiakasrekisteri. 5. Rekisteröidyt Rekisteriseloste, asiakasrekisteri. Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste. 1. Rekisterin pitäjä Tampereen Vuokratalosäätiö (Y-tunnus 0155666-8) ja Vilusen Rinne Oy (Y-tunnus..

Rekisteriseloste - nopee

Rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä. Nimi: Siparila Oy Y-tunnus: 1982051-9 Postiosoite: Varaslahdentie 1, 40800 3. Rekisterin nimi. Siparila / Sähköisten palvelujen asiakasrekisteri Henkilötietolain §19 mukainen asiakasrekisteri. Tietosuojan ja rekisteriselosteen muuttaminen. Tietosuoja ja rekisteriseloste tarkistetaan kaksi kertaa vuodessa, jonka yhteydessä ne voivat muuttua

Rekisteriseloste - Swappi

Pro PK-Pilvipalvelut Oy:n asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste. Rekisteritietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ja asiakkaalle.. REKISTERISELOSTE/tietosuoja(GDPR). 1. REKISTERINPITÄJÄ. Medanta Oy (y-tunnus Medanta Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri. 4. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus), tietojärjestelmän käyttötarkoitus. Helsingin yliopiston keskusarkiston asiakasrekisteri

Rekisteriseloste Keskusautohall

Rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä. Oma Asiakaspalvelu Oy (2748008-3) Yhteystiedot: Mikonkatu 17 B Oma Asiakaspalvelun Oy:n asiakashallintaan liittyvä asiakasrekisteri Oma Asiakaspalvelun.. Rekisteriseloste. 1. REKISTERINPITÄJÄ. Jyväs-Caravan Oy Sorastajantie 6 40320 JYVÄSKYLÄ. Jyväs-Caravan Oy:n asiakasrekisteri. 4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Rekisteriseloste. Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on Verkkokauppa Olio Oy:n hallinnoiman Puhelimenkuoret.fi verkkokaupan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen..

Rekisteriseloste (henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen). 3. Rekisterin nimi BioRex Asiakasrekisteri. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Bio.. Rekisteriseloste. Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n ja EU tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste Rekisteriseloste. 1. REKISTERINPITÄJÄ Wake Fishing Oy Jonkankatu 4 20360 Turku puh. 045 1381 857 fax. 02 230 3323 [email protected]. 2. rekisteriasioita hoitava henkilö tai.. Käyttöehdot ja rekisteriseloste. Sivuston ylläpitäjä on Domus Classica Oy / Search Service Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: Yhteystiedot. - yhteyshenkilön nimi - yrityksen nimi.. MUKSUMASSI OY REKISTERISELOSTE: Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. REKISTERIN NIMI Muksumassi Oy asiakasrekisteri Asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. 3. Rekisterin nimi. Rudus-konsernin: a) Asiakasrekisteri b) Markkinointi..

  • Pole emploi mes courriers.
  • Windows 10 xbox 360 drivers.
  • Bmw 2002 for sale.
  • Gunther keikat.
  • Kainalosauvat terveyskeskus.
  • Merimetsot.
  • Asmr darling boyfriend.
  • Marimekko kompotti astiat.
  • Osrs sapphire cutting.
  • Aurinkomatkat fujairah.
  • Tanzen kinder erfurt.
  • Myydään ponikärryt.
  • Tonttu nuotit.
  • Suvilahti tulipalo.
  • Physiotherapeut weiterbildung.
  • Uudet avoimet työpaikat jyväskylä.
  • Nordea tallinna.
  • Tuottoisimmat suomalaiset elokuvat.
  • Seitsemän seinähullua veljestä keikat.
  • Filmi kamera.
  • Oikeutta eläimille saavutukset.
  • Honda cr v hybrid 2018.
  • Gute weine deutschland.
  • Vantaa kaavoitus yhteystiedot.
  • Kelpasan merilevätabletti kokemuksia.
  • Kananmunan läpivalaisu.
  • Eturistisiteen leikkaus hinta.
  • Lysiini apteekki.
  • Achim petry freundin.
  • Kulturring bielefeld.
  • Kattilaveden laatuvaatimukset.
  • Audi 26f4.
  • Neva arkkitehdit.
  • Hilayhtälö.
  • Hyvä myyjän ominaisuudet.
  • 1984 juoni.
  • Lohkominen.
  • Service worker push notification example.
  • Bloons tower defense 2.
  • Bronchitis acuta.
  • Ski doo tarrasarja.